Αποκαθίστανται οι βλάβες στο ηλεκτρικό δίκτυο

Αποκαθίστανται οι βλάβες στο ηλεκτρικό δίκτυο

Άμεσες παρεμβάσεις από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίοθ

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, προτάσσοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων προς τους πολίτες, έχει δρομολογήσει σειρά ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ,υπεύθυνος στον τομέα φωτισμού, κ. Γιώργος Φανουργιάκης, έχει αναλάβει το σημαντικό έργο καταγραφής και αποκατάστασης φθορών και ελλείψεων στο ηλεκτρικό δίκτυο, είτε εντός των οικισμών είτε στο περιφερειακό τμήμα της περιοχής ,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον συνεργάτη του Δήμου, ώστε άμεσα να αποκαθίστανται οι βλάβες.

Συγκεκριμένα ,έχουν προχωρήσει ,και συνεχίζουν  να εκτελούνται, σε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, είτε αντικαθιστώντας είτε επιδιορθώνοντας φθαρμένο ηλεκτρολογικό υλικό ανά οικισμό, ενώ έχουν ήδη υποβληθεί δεκάδες αιτήματα προς τη ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών που αφορούν τα καλώδια του οδοφωτισμού.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των Λασιθιωτών ,μεριμνώντας για την ενίσχυση του Δήμου με προσωπικό, ώστε να εξασφαλίζεται διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ