Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δ. Αγίου Νικολάου στο Αρκαλοχώρι

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δ. Αγίου Νικολάου στο Αρκαλοχώρι

Συγκεντρώθηκαν στρώματα και κλινοσκεπάσματα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αγίου Νικολάου και άλλων ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ενδεικτικό είναι ότι συγκεντρώθηκαν στρώματα και κλινοσκεπάσματα (σημ. τις προηγούμενες μέρες είχαν αποσταλεί κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα και ιματισμός), τα οποία μεταφέρθηκαν με την συνδρομή εργατών του Δήμου – υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητα κ. Γιώργου Βάρδα στην πληγείσα περιοχή χθες το πρωί (7/10)..

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος είχε τον συντονισμό για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ευχαρίστησε τους Δ/ντες και τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων για την προσφορά τους και δήλωσε σχετικά :

Στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές, εκεί όπου η ανάγκη δε γνωρίζει όρια και περιοχές, επιχειρηματίες αλλά και πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, είναι πάντα παρόντες και έτοιμοι να προσφέρουν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί η συγκινητική ανταπόκρισή τους καταδεικνύει πώς η πολύχρονη, διαχρονική και συστηματική προσπάθεια του Δήμου να θέτει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και την κοινωνική συνοχή, έχει ισχυρά θεμέλια στον τόπο μας».

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, το Λασίθι και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ