Θεσσαλονίκη: Στο Aυτόφωρο ο καθηγητής που καταγγέλθηκε ότι χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια
Εις βάρος του 58χρονου εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση με λόγο και έργο, εναντίον ανηλίκου, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες κι αφέθηκε ελεύθερος.
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 58χρονος καθηγητής που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την χαστούκισε, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχαν μέσα σε σχολικό συγκρότημα.
Εις βάρος του 58χρονου εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση με λόγο και έργο, εναντίον ανηλίκου, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες κι αφέθηκε ελεύθερος.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη χθες το πρωί, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος γυμναστής απηύθυνε ερώτηση στην μαθήτρια που εκείνη εξέλαβε ως υποτιμητική. Ακολούθησε λογομαχία που κατέληξε στην χειροδικία, όπως κατήγγειλε η ίδια.
- Συντάξεις: Πριν από τα Χριστούγεννα 2026 οι αυξήσεις του 2027 - Ποιοι δικαιούνται και τα 400 ευρώ
- Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 20χρονος - Προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του σε καγκελόπορτα και κολώνα
- Προφυλακίστηκε ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Τί ισχυρίστηκε








