Αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας στον Δήμο Βιάννου

Αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας στον Δήμο Βιάννου

Με αφορμή, όπως αναφέρεται, την επιδείνωση των επιδημιολογικών στοιχείων

Σε ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου, που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Μηνά Σταυρακάκη αναφέρεται:

"Τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και την επιδείνωση των επιδημιολογικών στοιχείων του  Νομού Ηρακλείου και όχι μόνο, δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση και εφησυχασμό, αλλά αντίθετα χρειάζεται περαιτέρω επαγρύπνηση και πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Στο Δήμο μας από την Δευτέρα 1 Μαρτίου αυστηροποιούνται τα μέτρα προστασίας που θα λαμβάνονται κατά την επίσκεψη των Δημοτών στο Δημοτικό Κατάστημα και στις Δομές του Δήμου. 

Οι δημότες θα εισέρχονται  μόνο μετά από  θερμιδομέτρηση  που θα πραγματοποιείται κατά την είσοδο τους στο Δήμο και φυσικά με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας. 

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευση και παραμονή του κοινού, θα πρέπει να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων προστασίας μεταξύ των παρευρισκομένων

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο για τις επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. 

Οι  δημότες  μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους τηλεφωνικά στο 2895340146-147 και  ηλεκτρονικά – με αποστολή στο e mail : d.viannou@kep.gov.gr

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους Δημότες να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να συμβάλλουμε όλοι με την στάση μας, για να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα  την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε".


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ