Αυτοψία Καλογερή σε έργα στα Σφακιά

Και συζήτηση με τον Δήμαρχο

Το έργο που εκτελεί η Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Δήμου Σφακίων και ειδικότερα στην επαρχιακή οδό Βρύσες – Χώρα Σφακίων επισκέφθηκε εχθές, Τρίτη 12 Μαΐου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και παρουσία του Δημάρχου Σφακίων, κ. Μανούσου Χιωτάκη.

Το εν λόγω έργο βελτίωσης του οδικού άξονα προς Χώρα Σφακίων χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με πιστώσεις που εξασφάλισε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.

Μετά την αυτοψία, ακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το Δήμαρχο για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Σφακίων. Συζητήθηκε η πορεία των έργων της Περιφέρειας στην περιοχή των Σφακίων και οι αναγκαίες εργασίες που πρέπει να ακολουθήσουν. 

Από την πλευρά του Δημάρχου έγινε ενημέρωση για την πορεία των μελετών και έργων του Δήμου, καθώς και παρουσίαση του σχεδιασμού που υπάρχει για σημαντικά αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Σφακίων.

Επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας, ενώ δρομολογήθηκαν συνέργειες που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων που τέθηκαν.

Καλογερής Σφακιά

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ