Αυτοψία Καραμαλάκη στην εγκαταλελειμμένη περιοχή του Καρτερού

Newsroom
Newsroom

Κραυγή αγωνίας των Δημοτών υπό το φόβο νέας καταστροφικής πλημμύρας

Στον Καρτερό βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», και Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού του. 

O κ. Καραμαλάκης, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που παράλληλα του εξέφρασαν το φόβο τους για νέα πλημμύρα στην περιοχή. Μίλησαν για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στην καταστροφική πλημμύρα του 2020, όταν η περιοχή πνίγηκε στα λασπόνερα και ανέφεραν χαρακτηριστικά πως παρότι κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές και χάθηκαν περιουσίες, οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν έχουν πράξει ακόμη τα δέοντα. 

Καραμαλάκης Καρτερός

Οι δημότες, ζήτησαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη να πράξει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου ο Καρτερός να θωρακιστεί απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Εκπρόσωποι του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου κάτοικοι και καταστηματάρχες, εξέφρασαν ακόμη τη δυσαρέσκεια τους για την υποβάθμιση του Καρτερού.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην περιοχή ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε: 

«Έχουμε ήδη εκπονήσει σχεδιασμό που αφορά στη θωράκιση περιοχών του Δήμου Ηρακλείου που κινδυνεύουν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο σχεδιασμός της πολιτικής προστασίας ,η προστασία της ζωής και της περιουσίας των Δημοτών για εμάς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Καραμαλάκης Καρτερός

Καραμαλάκης Καρτερός

Καραμαλάκης Καρτερός


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ