Σε Άγιο Κωνσταντίνο και Μαρμακέτω ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης

Newsroom
Newsroom

Στον Άγιο Κωνσταντίνο τον καλοδέχθηκαν κάτοικοι και επιχειρηματίες ευχόμενοι καλή επιτυχία στις εκλογές.

Στους οικισμούς του Αγίου Κωνσταντίνου και στο Μαρμακέτω περιόδευσε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης.

αθανασακης

αθανασακης
Στον Άγιο Κωνσταντίνο τον καλοδέχθηκαν κάτοικοι και επιχειρηματίες ευχόμενοι καλή επιτυχία στις εκλογές.
Ο κ. Αθανασάκης συνομίλησε μαζί τους, επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής και εισέπραξε ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα για την προσπάθεια που καταβάλει με τα μέλη του Συνδυασμού του για μια νέα σελίδα στο Δήμο Οροπεδίου.

αθανασακηςΑμέσως μετά μετέβη στο Μαρμακέτω. Εκεί επισκέφθηκε τα γραφεία του ΤΟΕΒ και συνομίλησε με τους λιγοστούς κατοίκους για τα προβλήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν. 
Η βελτίωση της εικόνας του οικισμού αλλά και η καθαριότητα  ήταν μέσα στα πρώτα θέματα που τέθηκαν υπόψην, από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, στον υποψήφιο δήμαρχο με τον ίδιο να τους απαντά πως είναι και στις βασικές προτεραιότητες του Συνδυασμού του «Λασίθι ώρα ευθύνης», καθώς τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

αθανασακης
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στους δυο οικισμούς ο κ. Αθανασάκης τόνισε πως θέλει και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τα μικρά χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου να αποκτήσουν ζωή, να συγκρατηθεί και να ανανεωθεί ο πληθυσμός τους. 

αθανασακης
«Με μικρά και μεγάλα έργα που συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα μας επιδιώκουμε να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας σε όλο το Δήμο μας, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις», ανέφερε.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ