Β. Κεγκέρολου: "Να οριστεί άμεσα διοίκηση στον ΟΛΗ"
Αδράνεια καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής
Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου για την αδράνεια της Κυβέρνησης σχετικά με τον ορισμό διοίκησης στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου:
«Την ώρα που ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου έχει μείνει ακέφαλος, με πολύ σημαντικά ζητήματα να εκκρεμούν, Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ αντιδικούν για το ποιος ιδιωτικοποιεί καλύτερα το Λιμάνι.
Είναι αλήθεια ότι ο σχεδιασμός για την παραχώρηση δέκα (10) λιμανιών είναι έργο Συριζα που εντάχθηκε στο νόμο 4597/19 και είχε βρει αντίθετη όλη την τότε αντιπολίτευση συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας η οποία με εισηγητή τον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη είχε καταψηφίσει μαζί μας το σχετικό νομοσχέδιο.
Μέσα στα δέκα (10) λιμάνια που παραχωρήθηκαν είναι κι αυτό του Ηρακλείου και προκαλεί εντύπωση όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία που ενώ καταψήφισε τον σχετικό νόμο σήμερα θέλει να τον εφαρμόσει ως έχει αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Βουλευτές του που ενώ ψήφισαν τον νόμο 4597/19, την παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΤ και την υποπαραχώρηση σε ιδιώτες, σήμερα κατηγορούν τους άλλους για την πρόθεση ιδιωτικοποίησης!!!
Ως Κίνημα Αλλαγής εμμένουμε στις απόψεις που εκφράσαμε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου το οποίο καταψηφίσαμε και καλούμε την Κυβέρνηση να φροντίσει άμεσα για τον ορισμό διοίκησης στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, αλλιώς θα φέρει ακεραία την ευθύνη για την απένταξη έργων και την απώλεια χρηματοδοτήσεων και ο Συριζα να αφήσει κατά μέρος το λαϊκισμό και τα ψέμματα και να μας ξεκαθαρίσει αν άλλαξε θέση και δεν υποστηρίζει πλέον το νόμο 4597/19 που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε.»
- 100 χρονών και...συνεχίζει!
- Σε ποιες περιοχές των Χανίων ενδέχεται να κοπεί το ρεύμα εκτάκτως
- Ο Δημήτρης Βρύσαλης για την αξιολόγηση των νοσοκομείων