Βανδαλισμοί στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ!

Newsroom
Newsroom

Οι εικόνες από το ΕΑΚΗ προκάλεσαν αντιδράσεις

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει οι εικόνες βανδαλισμού στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ στο Ηράκλειο.

Σε ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου σημειώνει:

"Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες συμπεριφορών που είναι καταδικαστέες πόσω μάλλον όταν μιλάμε για αθλητικές εγκαταστάσεις και τα ολοκαίνουργια αποδυτήρια του κολυμβητηρίου.

eaki

Κάποιοι έχουμε περάσει και κάποιοι θα περάσουν από την εφηβεία. Μία ηλικία η οποία πραγματικά μένει χαραγμένη στη ζωή του κάθε ανθρώπου γιατί χαρακτηρίζεται από ενέργεια, από πάθος, από ορμή, από όρεξη να κατακτήσεις τον κόσμο. 

eaki

Κάποιες φορές όλα αυτά σε οδηγούν στο να βγεις εκτός ορίων και εκτός της κοινής λογικής. Και αυτή τη στιγμή πρέπει να σε συγκρατούν όλα όσα έχεις μάθει μέσα από τον αθλητισμό.

 Τον σεβασμό

Την αναγνώριση

Την αλληλεγγύη

Την αγάπη

Την προσήλωση στο στόχο

Την προσπάθεια.

Περιμέναμε χρόνια να μπει σε τροχιά ανακατασκευής και μήνες μέχρις ότου δοθεί τελικά σε χρήση ένα σημαντικό μέρος του κολυμβητηρίου απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του, και απαραίτητο και για εσάς τους αθλητές και δεν είναι άλλο από τα αποδυτήρια μας.

Εμείς ως Διοίκηση μαζί με τους εργαζόμενους δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να έχουμε κατά γενική ομολογία ένα σύγχρονο κολυμβητήριο που πραγματικά σε πολλά του σημεία το ζηλεύουν και άλλες πόλεις.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες και δεν θα αναγκαστούμε να πάρουμε σκληρότερα μέτρα. 

Ας εστιάσετε εσείς οι αθλητές σε ένα και μοναδικό πράγμα και ας καταλάβετε ότι ο αντίπαλός σας δεν είναι ένα σπασμένο αντικείμενο, αντίπαλός σας είναι ο χρόνος για τους κολυμβητές και το αντίπαλο τέρμα για τους πολίστες".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ