Βαθιά οδύνη για το Δημήτρη που έφυγε νωρίς

Βαθιά οδύνη για το Δημήτρη που έφυγε νωρίς

Γενναία απόφαση της οικογένειας για δωρεά των οργάνων του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ιεράπετρα στο άκουσμα της είδησης ότι ο νεαρός Δημήτρης έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά το τροχαίο που είχε το βράδυ της Πέμπτης σε περιφερειακό δρόμο της πόλης. 

Όπως έγραψε το βράδυ της Παρασκευής το cretalive, o νεαρός δικυκλιστής είναι εγκεφαλικά νεκρός και παρά τη βαθιά οδύνη που βιώνουν, οι γονείς του έδωσαν το "πράσινο φως" για τη δωρεά των οργάνων του. 

Ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, με μία ανάρτησή του απευθύνει έκκληση στους οδηγούς δικύκλων που "νιώθουν δέσιμο και έρωτα με τη μηχανή τους" να μην "μην εμπιστεύεστε τη δύναμη που έχει,και τη «δύναμη» που σας δίνει". 

Με αφορμή ότι ο Δημήτρης είναι το 11ο θύμα στους δρόμους της Κρήτης, μετά και το θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί Ρεθύμνου όπου έχασε τη ζωή του ένας 72χρονος Γερμανός, ο Γιάννης Λιονάκης καλεί όλους τους οδηγούς "να οδηγείτε με την αίσθηση του άγνωστου της επόμενης στιγμής .. Μην οδηγείτε σα να μην υπάρχει αύριο!!". 

Στην ανάρτησή του αναφέρεται και σε ένα ποστάρισμα του άτυχου Δημήτρη στις 21 Μαρτίου, που προέτρεπε τους φίλους του στα social media: "Αν δεν έρθει μια περιπέτεια, πήγαινε βρες μια....!!"...

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ