Β.Αυγουλάς στο Livetalks: "Να μπει στα Σχολεία η εξοικείωση με την αναπηρία"
Περισσότεροι απο 1 εκατομμύριο ειναι οι Έλληνες με προβλήματα όρασης και κινητικά προβλήματα, όπως είπε στο LIVETALKS ο γνωστός δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς που επεσήμανε με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα λευκού μπαστουνιού" ότι η Ελλάδα ειναι πολύ πίσω όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.
"Γίνανε προσπάθειες, γίναμε πράγματα εξαιτίας της πανδημίας, αλλά υπολείπονται πολλά!" - τονισε ο δικηγόρος που μάχεται για τα δικαιώματα των τυφλών και των ατόμων με αναπηρία.
Τόνισε επίσης ότι είναι καλή η προσπάθεια με το νέο εθνικό σχέδιο που ετοιμάζεται αλλά ανέφερε ότι η λύση ειναι "Να μπει επιτέλους στα Σχολεία η εξοικείωση με την αναπηρία".
- Αρνητικά τα πρώτα τεστ για κορωνοϊό στο Αστυνομικό Μέγαρο
- 7 τα κρούσματα στον ΟΛΗ - Κλειστές οι υπηρεσίες για το κοινό
- Στη Βουλή η επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων για την αύξηση της αποζημίωσης για τα θερμοκηπιακά κηπευτικά