Βελτιώσεις του αστικού περιβάλλοντος στον Δήμο Φαιστού

Βελτιώσεις του αστικού περιβάλλοντος στον Δήμο Φαιστού

Συνεχίζονται οι εργασίες κλαδεύσεων και καθαρισμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού. Με στόχο την ουσιαστική βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος αλλά και την πολιτική προστασία του Δήμου, συνεργεία της Δημοτικής Αρχής προχώρησαν σε κλαδεύσεις και δράσεις προστασίας των δέντρων στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται αδιάλειπτα και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες. 

Τις εργασίες επόπτευσαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης και ο Αντιπρόεδρος της μονομετοχικής εταιρίας Μάταλα Δήμου Φαιστού, Κώστας Σπινθάκης. 

Το κλιμάκιο του Δήμου Φαιστού επισκέφθηκε παράλληλα και την Κοινότητα Φανερωμένης προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες καθαριότητας και αποψιλώσεων που πραγματοποιούνται στον οικισμό στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου βελτίωσης όλων των οικισμών του Δήμου Φαιστού. 

Στις εργασίες βρίσκονταν ήδη και υποδέχθηκε το κλιμάκιο του Δήμου Φαιστού, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Κουνδουράκης ο οποίος κι ενημέρωσε αναλυτικά τους Αντιδημάρχους για την πορεία εξέλιξης των εργασιών. Οι εργασίες, καθώς και μια σειρά από μικρά και μεγαλύτερα έργα που εκτελούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο πλαίσιο του γενικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου Φαιστού. 

Καθαρισμός

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ