Βιάννος: Κρίσιμες ώρες για τον 15χρονο Γιάννη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 15χρονος Γιάννης από τα Αμιρά της Βιάννου που τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι όταν το μηχανάκι που οδηγούσε φέρεται να εξετράπη της πορείας του σε μία στροφή με αποτέλεσμα το αγόρι να καταπέσει σε βράχια και να χτυπήσει βαρύτατα. Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

 

 

Έξω από τη ΜΕΘ βρίσκονται οι γονείς του, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί που προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, να δώσουν κουράγιο, ελπίζοντας σε καλά νέα για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Γιάννη.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο 15χρονος κατά την στιγμή του ατυχήματος ανήκε σε έναν φίλο του. Το πήρε για μία μικρή βόλτα όσο ο κάτοχος του είχε πιάσει κουβέντα με άλλο παιδί όταν ενημερώθηκαν από τρίτα παιδιά ότι ο Γιάννης είχε χτυπήσει. Η κοινωνία των Αμιρών βρίσκεται σε σοκ για το σοβαρό συμβάν. Όπως περιγράφουν άπαντες, ο Γιάννης-ο οποίος φέτος πηγαίνει Α' Λυκείου-είναι εξαιρετικό παιδί και μάλιστα πάντα φορούσε προστατευτικό κράνος όταν οδηγούσε το δικό του μοτοποδήλατο. Δυστυχώς, για κακή του τύχη το βράδυ του Σαββάτου σε αυτή την σύντομη βόλτα αμέλησε το κράνος και χτύπησε στο κεφάλι. 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση