Οι μεν εξαντλήθηκαν, η δε έχασε τον προσανατολισμό της: Νέες επιχειρήσεις διάσωσης στην Κρήτη
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για δύο επιχειρήσεις διάσωσης ανθρώπων κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Το περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι σε περιοχή ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και τη Σούγια, όπου ένα ζευγάρι Νορβηγών δήλωσε εξάντληση, αδυνατώντας να συνεχίσει την πεζοπορία του.
Οι τουρίστες ζήτησαν και έλαβαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής: στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από τα Χανιά και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού.
Νωρίτερα, στο φαράγγι Λισσού – και πάλι στο νομό Χανίων- μια 59χρονη Ελληνίδα έχασε τον προσανατολισμό της.
Την εντόπισαν, από τις συντεταγμένες τους, οι εννέα πυροσβέστες που βρέθηκαν επί τόπου με τρία οχήματα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από την Πυροσβεστική στο τοπικό Κέντρο Υγείας για προληπτικό έλεγχο από τους γιατρούς, χωρίς η κατάστασή της να εμπνέει ανησυχία.
*εικόνα αρχείου
- Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου: "Ψηλά" στην ατζέντα οι τουρκικές σημαίες στην 25ης Αυγούστου
- Στην Κρήτη οι εταίροι του ευρωπαϊκού έργου Crete Valley
- Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσώστη στην παραλία του Μονοναύτη - Έσωσε παιδί που παρασύρθηκε από το ρεύμα




