"Βουτιά" αυτοκινήτου από την Γέφυρα του Ταυρωνίτη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο ατύχημα στην γέφυρα του Ταυρωνίτη.

@haniotika-nea.gr
@haniotika-nea.gr

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από την γέφυρα της νέας εθνικής οδού μέσα στον ποταμό. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο για το απεγκλωβισμό του οδηγού, μπήκαν στο ποτάμι και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, αμέσως μετά την διακομιδή στο νοσοκομείο "Αγιος Γεώργιος" χρειάστηκε να λείψουν για λίγη ώρα από την υπηρεσία τους γιατί είχαν βραχεί από το ποτάμι και έπρεπε να αλλάξουν τις στολές τους. 

@zarpanews.gr
@zarpanews.gr

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται ωστόσο, οδηγοί επισημαίνουν στα «Χανιώτικα Νέα»  ότι οι μπαριέρες ήταν πεσμένες.

@haniotika-nea.gr
@haniotika-nea.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Χανίων, ο οδηγός μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του και μη εμφανή σοβαρά τραύματα, όμως θα περάσει από τον αξονικό τομογράφο για να διαπιστωθούν πιθανά εσωτερικά τραύματα.

 

@haniotika-nea.gr
@haniotika-nea.gr

Πηγή: haniotika-nea.gr / φωτογραφίες -βίντεο haniotika-nea.gr /zarpanews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ