"Δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι για τη ζωή μου": Χρόνια κακοποίηση από τον σύζυγό της καταγγέλλει η 24χρονη

Newsroom
Newsroom

Η διαφορά ηλικίας προκαλούσε τη ζήλια του 40χρονου σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Τα όσα κατήγγειλε η 24χρονη γυναίκα για χρόνια κακοποίηση από τον 40χρονο σύζυγό της υπήρξαν η αφορμή για να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο κατήγγειλε προχθές η νεαρή γυναίκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η 24χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και την χτύπησε στο πρόσωπο. Η ίδια, ωστόσο, περιέγραψε εφιαλτικές καταστάσεις κακοποίησης και βίας σε βάρος της αποδίδοντας την κακοποιητική συμπεριφορά στην ζήλια του 40χρονου λόγω της μεταξύ τους διαφοράς ηλικίας.

Το πρόσφατο επεισόδιο την καταρράκωσε ψυχολογικά και σωματικά, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια δήλωσε "δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι για τη ζωή μου". Η κοπέλα κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι τη χτυπούσε άσχημα και την κρατούσε κλειδωμένη 4 μέρες για να μη δει κανείς ότι τα τραύματα που έφερε! Πετούσε τα ρούχα και τα πράγματα της σε κάδους απορριμμάτων και άλλες αδιανόητες πράξεις!

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, ενώ φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει η νεαρή σύζυγός.

 

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε στην σύζυγό του και συνελήφθη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ