Δεσμεύσεις για παραχώρηση του παλιού Ειρηνοδικείου στον δήμο Πλατανιά

Το θέμα συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη του δημάρχου Γ. Μαλανδράκη με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τζιάρα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεσυνάντηση  του Δημάρχου Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ Κων/νο Τζιάρα, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Χανίων κ Μανούσου Βολουδάκη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε  δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη, να ενημερώσει των Υπουργό για την αναγκαιότητα παραχώρησης του ανενεργού κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου στο Δήμο, καθώς και τις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει.

Επιπλέον ο Βουλευτής Χανίων κ Μανούσος Βολουδάκης, ανέφερε ότι το αίτημα του Δήμου είναι δίκαιο,  αιτείται για πολλά χρόνια και ότι πρέπει να ικανοποιηθεί.
 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Τζιάρας, στο τέλος της τηλεσυνάντησης, δεσμεύθηκε όχι μόνο για την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου, αλλά και για την παραχώρηση της κυριότητας στο Δήμο Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του, αλλά και για την ικανοποίηση  του χρόνιου αιτήματος του Δήμου και τον Βουλευτή Χανίων κ.Βολουδάκη για την  υποστήριξη του.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες και διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ακινήτου στο Δήμο Πλατανιά.   

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ