Δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό για τον Ρ.Ο Ηράκλειο Ελ Γκρέκο

Δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό για τον Ρ.Ο Ηράκλειο Ελ Γκρέκο

Στις 6 Απριλίου και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η ιδρυτική Πρόεδρος του Ομίλου «Rotary Heraklion – El Greco,” Λίτσα Χριστοδουλάκη, άκουσε στην ειδική διαδικτυακή συνάντηση, τους κριτές να διακρίνουν και να κατατάσσουν τον Όμιλο στη δεύτερη θέση στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού Video «The Power of Goodness” (zone 21B).

Συγκεκριμένα, το βίντεο του Ομίλου περιέγραφε την φιλανθρωπική του δράση κάνοντας χρήση ισχυρών λέξεων-μηνυμάτων όπως:

Ομαδικότητα , ευαισθησία, αλληλεγγύη, κατανόηση, ενσυναίσθηση , ενδυνάμωση. Σημειώνεται ότι σε διεθνές επίπεδο υπήρχαν αρχικά 58 υποψηφιότητες, όπου ο Όμιλος έφθασε στους προκριματικούς με άλλους 10 συνυποψήφιους Ομίλους για να καταλάβει τελικά τη δεύτερη θέση, όπως προαναφέρθηκε, η οποία συνοδεύεται με χρηματικό έπαθλο για ενίσχυση των φιλανθρωπικών του δράσεων.

Άξια συγχαρητηρίων είναι και η Γραμματέας του «Rotary Heraklion – El Greco», Ρία Λημνιού, η οποία επιμελήθηκε το video του διαγωνισμού. Ερωτηθείσα, η Πρόεδρος, Λίτσα Χριστοδουλάκη είπε πως κάθε επόμενος φιλανθρωπικός στόχος του Ομίλου, θα εστιάζει πάντα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ