Διαδικτυακή Διημερίδα "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εταιριών – Digital Coach"

Διαδικτυακή Διημερίδα "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εταιριών – Digital Coach"

Τρίτη και Τετάρτη 13-14 Ιουλίου

Διαδικτυακή διημερίδα διοργάνωσαν οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Τρίτη και Τετάρτη 13-14/07/21 στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + Digital Coach.

Στην διαδικτυακή διημερίδα συμμετείχαν με χαιρετισμό ο κ. Γρηγόρης Αβραάμ αντιπρόεδρος των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και o κ. Μιχαήλ Καθαράκης διευθυντής των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Ως ομιλητές συμμετείχαν ο καθηγητής Δρ. Martin Kröll και η κ. Esra Öztürk από το Πανεπιστημίου του Bochum, ο καθηγητής Παναγιώτης Σταυρόπουλος και η κ. Άννα – Μαρία Κορφιάτη από το Πανεπιστήμιου της Πάτρας, ο κ. Βασιλάκης από τη εταιρία Infosector, ο κ. Γιώργος Μαραβέλιας και ο κ. Ηλίας Σεφέρογλου από την εταιρία Netmechanics, ο κ. Αθανάσιος Βούρλας από την εταιρία Ηνίοχος Συμβουλευτική και ως διαχειρίστρια του Ευρωπαϊκού προγράμματος η κ. Μαρία Βουϊδάσκη από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Ο Αντιπρόεδρος των Τεχνικώ Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ο κ. Γρηγόρης Αβραάμ δήλωσε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αντικείμενα που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες που εφαρμόζουν ήδη αντίστοιχες πρακτικές στο εξωτερικό όπως το Πανεπιστήμιου του Bochum, δημιουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα για την ομαλή μετάβαση των τοπικών επιχειρήσεων στην νέα πραγματικότητα και στα πλαίσια αυτής της λογικής εντάσσεται το πρόγραμμα Digital Coach.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ