Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

Για την παρουσίαση του τμήματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ,  την Τετάρτη 6/4, Πέμπτη 7/4 και Παρασκευή 8/4 σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή και κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, Επίκουρο Καθηγητή. 

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος. Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ως το πιο ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ όπως προκύπτει και από το παρακάτω γράφημα των απαντήσεων. 

 

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Θα σας επηρεάσουν στην επιλογή του Τμήματος, η ύπαρξη του Δωρεάν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό, που κατατάσσεται ανάμεσα στα μεταπτυχιακά με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Κρήτη. https://mst.hmu.gr/metaptyxiako/metaptychiako-programma/. Αριθμός απαντήσεων: 67 απαντήσεις.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το δεύτερο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η  αριστεία του στην έρευνα ήρθε τρίτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις. 

 

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xGM3Z4JVPytRmieDA 

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Τμήματος: https://mst.hmu.gr/enimerosi-ypopsifious-2022/ 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ