Διακοπές ρεύματος, το Σαββατοκύριακο

Newsroom
Newsroom

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, στο ν.Ηρακλείου

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2023
08:30-16:00 Στον οικισμό Ψαρή φοράδα του Δ. Βιάννου, στην περιοχή του Θερμοκηπίου Χρυσουλάκη, της ιδιοκτησίας Μητσόπουλου Χριστ. και της καφετέριας Paradiso.
09:00-11:00 Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στα Κάτω Καλύβια, στην περιοχή του εργοστασίου Ανδρουλάκη και στις περιοχές των γεωτρήσεων Φιλιππάκη, Αλεξάκη, Καπελάκη και Αντωνοδημητράκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3/2023
08:00-16;00 Στον Αγ. Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ. Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ. Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ. Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ. Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου. Επίσης στην οδό Γαύδου.
08:00-16:00 Στην περιοχή Τρεις Βαγιές, στις οδούς Ζεύξιδος, Αμπέλλου, Ροδαριάς, Αλευρά Γ., Μύρωνος, Ευφρονίου, Εζηκία, Παμφίλου, Παρασίου, Πολυγνώτου, Κρησίλα και Ηλίου Ηλία. Στην οδό Αγ. Ιωάννη Χωστού από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Χωστού, μέχρι το συνεργείο αυτοκινήτων Φραγκιαδουλάκη μετά παρόδων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Χισκάκη, Φραγκιαδουλάκη, Χρυσοφάκη, Στάμα, Creta automatics. Στις οδούς Ιεραπύτνης, Σμπώκου και Θεοδώρας. Στη Φοινικιά στην περιοχή της επιχείρησης πρώην Καθέρη και Πικράκη στην οδό Μάνου Κατράκη, στις περιοχές του Δασικού φυτωρίου στην οδό Παναγίας Μαλεβή, του Liddo soccer και του αγροκτήματος ΤΕΙ.
12:00-14:00 Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Φιλίπποι.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ