Διανομή τροφίμων στον Δήμο Βιάννου

Διανομή τροφίμων στον Δήμο Βιάννου

Σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 28/1/2021 η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Βιάννου, στο Δημοτικό κατάστημα στην  Άνω Βιάννο, με ειδή παντοπωλείου. 

Πρόκειται για την  διανομή μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης σε δικαιούχους πολίτες και οικογένειες του ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Βιάννου - ως συμπράττων φορέας- θα πραγματοποιήσει την διανομή στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στις  ώρες 09.30-13.30 στο Δημοτικό κατάστημα στην Άνω Βιάννο, έως την ερχόμενη Παρασκευή 5/02/2021

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους ή το βιβλιάριο υγείας τους για την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ. Επίσης Αστυνομική Ταυτότητα για τους ημεδαπούς και Ταυτότητα ή Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, το προϊόν μπορούν να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει οπωσδήποτε εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής. 

Ο ωφελούμενος έχει δικαίωμα λήψης των τροφίμων για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται η διανομή (σε περίπτωση δικαιολογημένου κωλύματος του ωφελούμενου μπορεί να γίνει παράδοση σε διάστημα μέχρι 5 μέρες μετά)

Όταν η διανομή περατωθεί, ο ωφελούμενος δεν έχει δικαίωμα λήψης των προϊόντων της διανομής.  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ