Διαρρήξεις σε αυτοκίνητα και συναλλαγές με κλεμμένη κάρτα για 29χρονο

Newsroom
Newsroom

Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε ως δράστης 8 διαρρήξεων και κλοπών - Συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν κατέχει άδεια παραμονής στη χώρα

Σειρά διαρρήξεων και κλοπών διαπιστώθηκε πως είχε διαπράξει ένας 29χρονος Αλγερινός, στις περιοχές Αμμουδάρας και Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου. Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οχτώ υποθέσεων κλοπών σε οχήματα και επιχείρηση και μια υπόθεση απάτης με υπολογιστή.

Ο 29χρονος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου ως ο δράστης 7 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε αυτοκίνητα και μία επιχείρηση κατά το χρονικό διάστημα από 14.06.2024 έως 08.07.2024, ενώ διαπιστώθηκε ότι με κάρτα που είχε αποσπάσει προχώρησε σε συναλλαγές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε από σταθμευμένα οχήματα χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.500 ευρώ ενώ πραγματοποίησε αγορές αξίας πενήντα ευρώ με χρήση αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας.

Επιπλέον, ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας διότι δεν κατείχε σχετικά έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ