Διασωληνώθηκε ηλικιωμένη που υπέστη θερμοπληξία

Τρεις νεκροί χθες στον Άγιο Νικόλαο

Δραματικό ήταν το τελευταίο διήμερο λόγω του καύσωνα στον Άγιο Νικόλαο. Η απώλεια τριών ανθρώπων από θερμοπληξία αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για τα τοπικά δεδομένα.

Σήμερα, Σάββατο  όπως μεταδίδει το anatolh.com καταγράφεται ένα ακόμα περιστατικό με ηλικιωμένη γυναίκα, 85 ετών που είχε εισαχθεί στο ΓΝΑΝ και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διασωληνώθηκε.

Συνολικά, ήταν το τελευταίο 48ωρο η προσέλευση του κόσμου στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ήταν πρωτόγνωρη. Τα κρούσματα θερμοπληξίας ήταν πολλά και το προσωπικό του ΓΝΑΝ, ιατρικό και νοσηλευτικό, έδωσε μάχη για την στήριξη των πληγέντων που κατέφθαναν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σωρηδόν.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Υπήρχε μεγάλη πίεση. Βλέπαμε νέους ανθρώπους με πρόβλημα», τονίζει ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Θεόδωρος Κατάσος.

Αλλά και η προϊσταμένη των ΤΕΠ Ελευθερία Δαβράδου υπογραμμίζει την μεγάλη προσέλευση και την πίεση που δέχθηκε το σύστημα. «Ερχόταν συνέχεια και είχαμε πρόβλημα. Ήμασταν από το ένα περιστατικό στο άλλο μέχρι τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου», σημειώνει.

φωτογραφία αρχείου

 

Δείτε επίσης

Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στην Κρήτη

Πολλά τα περιστατικά θερμοπληξίας ηλικιωμένων

Πηγή: anatolh.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ