Δήμος Μαλεβιζίου: Σε σχολική καθαρίστρια το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Newsroom
Newsroom

Μεν. Μποκέας: «Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι»

«Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για το Μαλεβίζι το 2023» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου. 

«Με τη συνεργασία, τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας θα καταφέρουμε να δώσουμε το καλύτερο στον τόπο μας. Η χρονιά που πέρασε είχε δυσκολίες και τραγικές στιγμές, όμως από αυτές γινόμαστε πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους δημότες μας.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ευχαριστώντας τους εργαζομένους αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για όσα επιτευχθήκαν την προηγούμενη χρονιά. 

34456

Τον Αγιασμό κατά την κοπή της πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσαν ο Επίσκοπος Κνωσού κ.κ. Μεθόδιος και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γαζίου πατήρ Ευάγγελος Παπουτσάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Μαλεβιζίου κ.α. 

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρήκε η σχολική καθαρίστρια Κατερίνα Κοκάλη.

8786909

98861111

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ