Δήμος Φαιστού: Προχωρούν οι εργασίες για το Διοικητικό Κέντρο Μεσαράς

Newsroom
Newsroom

Στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου Νικολούδη.

Με γοργούς ρυθμούς, όπως ανακοινώθηκε, προχωρούν οι εργασίες  για το νέο Διοικητικό Κέντρο Μεσαράς, το οποίο θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου Νικολούδη.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού αναφέρεται ότι "
στο νέο υπερσύγχρονο χώρο θα στεγαστούν Δημοτικές και Δημόσιες Υπηρεσίες. Ειδικότερα, στον συγκεκριμένο χώρο πρόκειται να στεγαστούν η ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού, η Πολεοδομία και το Γραφείο Κίνησης, με όλα τα οχήματα που διαθέτει η Δημοτική Αρχή, καθώς και τον ανανεωμένο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων μετακίνησης και έργου, τα οποία παραλαμβάνει σταδιακά". 

Εκτός από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, στο χώρο προβλέπεται να μεταστεγαστούν, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, το Μηχανολογικό και το παράρτημα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

04589305950450493

Όπως επισημαίνει η Δημοτική αρχή:

"Η συγκέντρωση όλων αυτών των υπηρεσιών σε ένα σημείο θα διευκολύνει τους πολίτες να εξυπηρετηθούν, ενώ θα βελτιώσει και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Η δημιουργία του Διοικητικού Κέντρου αποτελεί ένα όραμα της δημοτικής αρχής. Η δημοτική αρχή πιστεύει ότι η συγκέντρωση των δημόσιων υπηρεσιών σε ένα σημείο θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση και συντονισμό αυτών των υπηρεσιών, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες και θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τους Μεσσαρίτες".


04659059409458045


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ