Δίπλα στους εργαζόμενους, που παραμένουν απροστάτευτοι από το κύμα ακρίβειας, ο Μανώλης Καμπουράκης

Newsroom
Newsroom

"Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν υποστεί τις συνέπειες μιας κρίσης, που ξεκίνησε οικονομική και κατέληξε σε κρίση ενεργειακή, υγειονομική και τελευταία σε μια ανεξέλεγκτη κρίση ακρίβειας"

Έχοντας εργαστεί για δεκαπέντε χρόνια σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, διατηρώντας, παράλληλα, το λογιστικό του γραφείο ο Μανώλης Καμπουράκης, Οικονομολόγος και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Σταύρο Αρναουτάκη, γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας.

Καμπουράκης Περιφέρεια Αρναουτάκης

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, σε καθημερινή βάση, επισκέπτεται υπηρεσίες του δημοσίου, εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, ανταλλάσσοντας απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα χιλιάδων εργαζομένων στο Ηράκλειο. Κατά τη χθεσινή ημέρα, σε συναντήσεις με στελέχη νευραλγικών υπηρεσιών του δημοσίου τόνισε «πως τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν υποστεί τις συνέπειες μιας κρίσης, που ξεκίνησε οικονομική και κατέληξε σε κρίση ενεργειακή, υγειονομική και τελευταία σε μια ανεξέλεγκτη κρίση ακρίβειας. Με ένα φορολογικό σύστημα, κατά βάση αναποτελεσματικό και σίγουρα άδικο, με τους μισθούς να παραμένουν στις χαμηλότερες θέσεις μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εργαζόμενοι στη χώρα μας, παραμένουν απροστάτευτοι απέναντι στο συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας».

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε», ο Μανώλης Καμπουράκης αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης:

·για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας,

·για τις προσπάθειες διασύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό

·και βεβαίως για την αξιοποίηση της ερευνητικής γνώσης στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.

Καμπουράκης Περιφέρεια Αρναουτάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ