Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Newsroom
Newsroom

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2022

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, για ακόμη μία σχολική χρονιά, σχεδιάζει, υλοποιεί και προσφέρει Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην εκπαιδευτική κοινότητα και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σ’ αυτά.

Σημειώνεται ότι και για το σχολικό έτος 2022-23, η συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις Δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων γίνεται χωρίς τ την οικονομική επιβάρυνση των Εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών που τα παρακολουθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προσφέρει δύο (2) κατηγορίες Προγραμμάτων, ετήσιας διάρκειας και ταχύρρυθμης υλοποίησης.

Στα ετήσια προγράμματα προβλέπονται μηνιαίες συναντήσεις ενώ τα ταχύρρυθμα έχουν σύντομους κύκλους ανάπτυξης.

Τα Προγράμματα και οι Εκπαιδευτικές Δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιηθούν με την χρήση μεικτής μεθόδου διδασκαλίας δια ζώσης και εξ αποστάσεως (σύγχρονα και ασύγχρονα).

Δείτε τις αναλυτικές περιγραφές για όλα τα Προγράμματα και τις Δράσεις και ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη διεύθυνση :    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ CFF 2022-2023

Όπως τονίζεται, όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υλοποιούνται με την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ έχουν και την έγκριση υλοποίησης στη Σχολική Κοινότητα από το Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν σχετικής θετικής εισήγησης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ