Δωρεάν σεμινάριο για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων

Newsroom
Newsroom

Σε Χανιά και Ρέθυμνο

Το 15ο  ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει,δωρεάν σεμινάριο στα Χανιά και στο Ρέθυμνο με θέμα: «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε3 ΚΑΙ Ν  2023 ».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί θα έχει διάρκεια 5 ώρες, στα Χανιά την Παρασκευή 14/06/2024  ΣΥΝ.ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28) και ώρες 16:00 με 21:00 και στο Ρέθυμνο  Σάββατο 15/06/2024  ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ώρες 10:00 με 15:00.                     

Εισηγητής: Καλαμαράς Νικόλαος , Οικονομολόγος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
  2. Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
  3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 15ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 13 /06/2024, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

    Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 13/06/2024, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

 

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε να υποβάλλετε την αίτησή σας, μόνο εάν είσαστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Έντυπο της αίτησης διατίθεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 15ου ΠΤ Δυτικής Κρήτης , στο email: oee15pt@oe–e.gr, & στο τηλέφωνο 28210 94505.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ