Δράση κυκλοφοριακής αγωγής στο Ρέθυμνο

Την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωϊ, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη,  θα πραγματοποιηθεί  προσομοίωση της δράσης κυκλοφοριακής αγωγής που  λαμβάνει χώρα σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ρεθύμνης.

Πρόκειται για μία  πρωτοβουλία που υλοποιείται  κάθε χρόνο στα σχολεία του Ρεθύμνου και περιλαμβάνει δράσεις ευαισθητοποίησης και βιωματικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας.  Η μαθητική κοινότητα ενημερώνεται για τους κανόνες οδικής ασφάλειας και  συμμετέχει  βιωματικά σε προσομοίωση  που συνδυάζει   το οικείο περιβάλλον των μαθητών με πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Για τη  συγκεκριμένη δράση   συνεργάζονται  ο Δήμος Ρεθύμνης, η Τροχαία και ο Ο.Κ.Α. «Πρέβελη».

Στην παρουσίαση θα παρίστανται ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων & κυκλοφοριακών θεμάτων  Δ.Ρ. κ. Άγγελος Μαλάς, η Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής Δ.Ρ. Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, εκπρόσωπος της Τροχαίας Ρεθύμνου,   ο προπονητής Ο.Κ.Α. «Πρέβελη», σωματείου  που υλοποιεί τη δράση,  κ. Σφακιανάκης Μανόλης και εκπρόσωπος της «Grecotel»,  η οποία είναι χορηγός της δράσης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ