Έφτασε το μισό μέτρο το χιόνι στα Ανώγεια!

Απεγκλωβίστηκε οδηγός στη Ζώμινθο - Συνεχής η επικοινωνία με τους κτηνοτρόφους που παραμείνουν στα ορεινά

Συνεχής είναι η χιονόπτωση στα Ανώγεια, με το ύψος του χιονιού να φτάνει ήδη το μισό μέτρο. Την ίδια ώρα το δημαρχείο Ανωγείων παραμένει ανοιχτό προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολίτες με έκτακτες ανάγκες στην περίπτωση που υπάρξει διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός κτηνοτρόφου που βρισκόταν με το όχημά του στην περιοχή της Ζωμίνθου.

Ανώγεια

Σύμφωνα με το anogi.gr τα μηχανήματα του δήμου απεγκλώβισαν το όχημα και το οδήγησαν ασφαλές μέχρι τα Ανώγεια, με τον οδηγός να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Κτηνοτρόφοι που έχουν μείνει κοντά στα κοπάδια τους έχουν επικοινωνία με τις αρχές και δεν αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα.

Ανώγεια

Οι δρόμοι μετά από πολύ μεγάλες προσπάθειες έμειναν ανοιχτοί το πρωί, αλλά συνεχώς φορτώνονται με νέο χιόνι. Η κίνηση προς Ηράκλειο και Ρέθυμνο γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και αυτοκίνητα 4χ4. Επί ποδός παραμένουν 9 εκχιονιστικά και δυο αλατιέρες καθώς και όλο το δυναμικό του δήμου Ανωγείων, με συντονιστή τον δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

"Μάχη" για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί: Χιονίζει σε πολλές περιοχές της Κρήτης

Η "Ελπίδα" στην Κρήτη: Τα νεότερα για την κατάσταση στους δρόμους

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Πηγή: anogi.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ