Έφτασε στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έφτασε στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επισκέφθηκε το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας στο Ακρωτήρι, μαζί με τον γιο του

Την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο Ακρωτήρι επισκέφτηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη.

Υπενθυμίζεται οτι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στα Χανιά για το Σαββατοκύριακο με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα του  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο.

4

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα.

1

Μάλιστα, στο πλευρό του ο πρωθυπουργός είχε και τον γιο του, Κωνσταντίνο, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενο της Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού. 

3

 

Παρών στην επίσκεψη  και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη.

 

2

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από flashnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ