Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο επιχειρηματίας Βασίλης Παπαζήσης

Newsroom
Newsroom

Είχε αναπτύξει αξιοσημείωτη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του περιβάλλοντος

Βαθιά θλίψη προκαλεί η είδηση της πρόωρης απώλειας του επιχειρηματία Βασίλη Παπαζήση, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Thalis E.S., ο οποίος "έφυγε από τη ζωή" την Κυριακή μόλις στα 57 του χρόνια. 

Μολονότι ο εκλιπών δεν καταγόταν από την Κρήτη, ωστόσο η επιχειρηματική του δραστηριότητα στα έργα του νησιού και κυρίως στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν καταλυτική. 

Ο Βασίλης Παπαζήσης με την ιδιότητα του περιβαλλοντολόγου αναλάμβανε σημαντικά δημόσια έργα και είχε αναπτύξει μια ευρύτατη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του περιβάλλοντος, της κατάρτισης και των υπηρεσιών. Είχε υπάρξει ιδρυτικός μέτοχος και στέλεχος των επιχειρήσεων ΠΕΡΚΑΤ Α.Ε., ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.   Είχε διατελέσει, επίσης,  διευθύνων σύμβουλος σε εταιρίες του κλάδου και διέθετε πολυετή εμπειρία σε έργα περιβάλλοντος μεγάλης κλίμακας.

Είχε σχεδιάσει και εφαρμόσει καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια ανάπτυξης και μετασχηματισμού επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές. 

Το Cretalive απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στην σύζυγό του Θεοδοσία Μπαντουβά και τις δύο κόρες τους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ