Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Γάζι

Newsroom
Newsroom

Με το τουρνουά 3Χ3 «Γιάννης Αντεντοκουμπάκης».

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Γάζι, τα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου μίνι μπάσκετ του Δήμου Μαλεβιζίου  και το τουρνουά 3Χ3 «Γιάννης Αντεντοκουμπάκης».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς το γήπεδο χρηματοδοτήθηκε με 60.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού

Ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, εξήρε τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και προέτρεψε τον Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα και και τους συνεργάτες του να ετοιμάσουν γρήγορα το τεχνικό δελτίο για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου (βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ κλπ) σε αυλή σχολείου, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιπες υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των σωματείων.

55677

Προσκάλεσε, επιπλέον τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου να επισκεφθούν τις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου και να γνωρίσουν τα αθλήματα της άμμου, σύμφωνα με τις δράσεις που οργανώνει το Υφυπουργείο και το ΕΑΚΚ Ηρακλείου με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Υπενθύμισε, παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ότι οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center πλησιάζουν, καθώς μας χωρίζουν μόλις 11 μήνες και οι προετοιμασίες για αυτήν τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση προχωράνε με γοργότατους ρυθμούς. Προς τα τέλη του Οκτωβρίου, μάλιστα, αναμένεται η επόμενη επίσκεψη - επιθεώρηση της ΔΕΜΑ με κοινό στόχο να διοργανώθούν οι καλύτεροι Παράκτιοι της ιστορίας!

87544


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ