"Εγώ τον άφησα ζωντανό"- Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος για το νεκρό φίλο του στο λιόφυτο

Newsroom
Newsroom

Το ένστικτο της μάνας και η επιμονή της αστυνομικής προανάκρισης του Α.Τ. Χερσονήσου ανέδειξαν ένα «σκοτεινό» παρασκήνιο που οδήγησε σε 2 συλλήψεις.

«Τον άφησα ζωντανό». Αυτό φέρεται να ισχυρίζεται  ο 40χρονος από τις Γούβες για τον 41χρονο φίλο του που τελικά βρέθηκε νεκρός στα τέλη Απριλίου σε ελαιώνα στην περιοχή της Άνω Χερσονήσου. Και αυτός ο ισχυρισμός κάνει ακόμα πιο δραματική την όλη υπόθεση.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο ιατροδικαστής είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ ήταν γνωστό σε όλους ότι ο νεκρός ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Όμως το ένστικτο της μάνας και η επιμονή της αστυνομικής προανάκρισης του Α.Τ. Χερσονήσου ανέδειξαν ένα «σκοτεινό» παρασκήνιο που οδήγησε σε δύο συλλήψεις. Μία εκ των οποίων είναι αυτή του 40χρονου.
Όπως διαβάσατε στο Cretalive, παρά το …βεβαρημένο ιστορικό του 41χρονου, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου που μετέβησαν στο λιόφυτο προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο χώρο, διαισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο ελαιώνας που βρέθηκε νεκρός,  ήταν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την οικία του 41χρονου. Ακόμα οι αστυνομικοί εντόπισαν  ίχνη από τροχούς αυτοκινήτου καθώς τμήμα του χορταριασμένου λιόφυτου είχε καταπατηθεί από όχημα. Πολύ σημαντικό ήταν επίσης το γεγονός ότι το κινητό του θύματος ήταν άφαντο.

Αστυνομικοί το αναζήτησαν τριγύρω μήπως και είχε παραπέσει κάπου. Δεν το βρήκαν. Έτσι το αναζήτησαν στο πατρικό του. Η τραγική μητέρα τους ανέφερε ότι ο γιος της δεν έκανε βήμα χωρίς το κινητό. Δεν το άφηνε από το χέρι.

Έτσι υπέβαλαν αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Τα αποτελέσματα λοιπόν έδειξαν ότι την επίμαχη ημέρα ο 41χρονος είχε επικοινωνήσει δύο φορές με 40χρονο από την περιοχή των Γουβών, ο οποίος επίσης είναι χρήστης.

Αστυνομικοί της Χερσονήσου μετέβησαν στο σπίτι του και τον προσήγαγαν προκειμένου να τους δώσει απαντήσεις. Ο 40χρονος ομολόγησε ότι πράγματι είχαν συνομιλήσει στο τηλέφωνο και είχαν βρεθεί για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Και μάλιστα αυτό συνέβη δύο φορές. Έκαναν χρήση από κοινού, τη δεύτερη φορά ωστόσο και ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο 41χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να γέρνει προς την πλευρά του οδηγού, παρεμποδίζοντας την οδήγηση.
Ο 40χρονος από τις Γούβες υποστηρίζει ότι τον μετέφερε στο λιόφυτο που βρέθηκε νεκρός. Ισχυρίζεται ότι του έκανε κάποιες μαλάξεις για να τον συνεφέρει. Υποστηρίζει ότι τον άφησε ζωντανό, ωστόσο πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο, το οποίο και το είχε στο σπίτι του και εν τέλει το παρέδωσε στις Αρχές.


 

Δείτε επίσης:

Ο θάνατος του 41χρονου δεν ήταν ακριβώς ...αυτό που φαινόταν

Τον βρήκαν νεκρό σε χωράφι!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ