"Είχαμε εφησυχάσει και εμείς ότι δεν μπορεί να κλαπεί στην Κρήτη ένα ενοικιαζόμενο ΙΧ"

Newsroom
Newsroom

Τι είπε στα livetalks ο πρόεδρος του συλλόγου «Ο Ηνίοχος», Πάρις Τζόρβας για τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο νησί

Άμεση συνάντηση με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου θα επιχειρήσουν την Πέμπτη τα μέλη του του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γραφείων Εκμισθώσεως Επιβατηγών Αυτοκινήτων & Δικύκλων Ιδιωτικής χρήσης Ηρακλείου- Λασιθίου «Ο Ηνίοχος» σε μια προσπάθεια να ενταθούν τα μέτρα και οι έλεγχοι στο λιμάνι για τα αυτοκίνητα που φεύγουν εκτός Κρήτης σε μια προσπάθεια να προστατευθούν από τις σπείρες που τα κλέβουν.
Μετά τα κρούσματα κλοπής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από εταιρείες της Κρήτης από σπείρα ο σύλλογος έχει θορυβηθεί και επισημαίνει ότι η περίοδος του εφησυχασμού πρέπει να τελειώσει.

«Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς επειδή είμαστε νησι είχαμε επαναπαυθεί. Λέγαμε ότι δεν είναι εύκολο να φύγει ένα αυτοκίνητο από την Κρήτη. Αλλά τελικά δεν συμβαίνει αυτό, έχουν ατονήσει και οι έλεγχοι και εμείς πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί» τόνισε μιλώντας στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1 ο πρόεδρος του συλλόγου Πάρης Τζόρβας, που επεσήμανε ότι οι απατεώνες εμφανίζοντας με ιταλικά διαβατήρια και διπλώματα ενώ είναι Πακιστανοί και κάποιοι δυστυχώς από εταιρείες δεν μπορούσαν να τους υποπτευθούν.

«Εάν ζητήσεις πιστωτική κάρτα καπως μπορείς να είσαι πιο σίγουρος, ταυτοποιείς το πρόσωπο, τον οδηγό, αλλιώς το χασες» είπε ο κ.Τζόρβας που πρόσθεσε ότι δεν ξέρουν ακόμη πόσα αυτοκίνητα κλάπησαν γι αυτό και το δημοσιοποίησαν.
«Ελπίζουμε να μην είναι πολλά» τόνισε  και έκανε την υπόθεση ότι «αφού ζητούν καινούργια και συγκεκριμένα αυτοκίνητα μπορεί να τα θέλουν γι ανταλλακτικά».

Ακούστε τι είπε ο κ. Τζόρβας στον Κ. Μπογδανίδη:  

Δείτε επίσης:

Σπείρα κλέβει ενοικιαζόμενα οχήματα στην Κρήτη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ