Είχε εκατοντάδες φυσίγγια, πιστόλι και ποσότητα κοκαΐνης
Συνελήφθη 66χρονος στα Χανιά - Κατασχέθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ
Περισσότερα από 400 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα πιστόλι και ποσότητα κοκαΐνης είχε στην κατοχή του ένας 66χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Ο συλληφθείς κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατάσχεσαν επίσης το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα.
Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:
«Συνελήφθη χθες (09.04.2026) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών στα Χανιά.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας μετά από αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποίησαν χθες (09.04.2026) το απόγευμα νομότυπη έρευνα στην οικία 66χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Χανίων κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν :
- 461 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων
- Πιστόλι κρότου
- 2,2 γραμμάρια κοκαΐνης
- Ζυγαριά
- Χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα
- 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων».
