Εκατοντάδες Κρητικοί αναζητούν εργασία στα ξενοδοχεία της Κρήτης

Μαρία Αγαπάκη
Μαρία Αγαπάκη

Επιτυχημένη η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην b2b εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου από την Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Μέσα σε μόλις μία ώρα, είχαν προσέλθει περισσότερα από 100 άτομα στην 2η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης.

kariera

«Σήμερα διοργανώνουμε τη 2η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας. Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά. Σκοπό έχουμε να συγκεντρώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργαστούν σε ξενοδοχεία και να έρθουν σε άμεση επαφή με τα ξενοδοχεία που προσλαμβάνουν προσωπικό» ανέφερε στο cretalive ο πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ηρακλείου κ. Γιώργος Σφακιανάκης.

kariera

Οι Ημέρες Καριέρας φέρνουν πιο κοντά τους εργαζόμενους και γενικότερα όσους θέλουν να εργαστούν στα ξενοδοχεία του νησιού με τους επαγγελματίες του κλάδου. Εκεί, από κοντά, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους των ξενοδοχείων αλλά και να καταθέσουν βιογραφικά.

kariera

Συμπληρωματικά επίσης κατέθεσε ο κ. Σφακιανάκης ότι πρόκειται για μία εκδήλωση την οποία η Ένωση επιθυμεί να μετατρέψει σε θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. «Θα θέλαμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι υπάρχουν φορείς για εργασία όπου μπορεί να εργαστεί άμεσα» κατέληξε ο ίδιος.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ