Εκδήλωση για την Ανακύκλωση από τον Σύλλογο "Η Αρτεμισία"

Εκδήλωση για την Ανακύκλωση από τον Σύλλογο "Η Αρτεμισία"

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Μετά από μακρά παύση λόγω πανδημίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Αρτεμισία" επανήλθε με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος απευθύνει ευχαριστίες:

ανακύκλωση

Η πρώτη μας συγκέντρωση το απόγευμα της Κυριακής 3-4-2022 μετά από απραξία λόγω πανδημίας εμπλουτίστηκε με την παρουσίαση του θέματος: "Ανακύκλωση, ας το κάνουμε σωστά", όπου τα οφέλη που προκύπτουν από τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μας δεν είναι μόνο η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και οικονομικά!

Απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα στο αντιδήμαρχο κυκλικής οικονομίας και περιβάλλοντος κο Κώστα Βαρδαβά καθώς και στον πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. κο Ζαχαρία Καλογεράκη για την πρόθυμη ανταπόκριση στην πρόσκληση μας να παραστούν και να συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση μας . Ευχαριστίες απευθύνομε και στον κύριο χορηγό της εκδήλωσης μας κο Δευκαλίωνα Στειακάκη , την κα Στέλλα Παναγιωτάκη που πρόσφερε τον καφέ που απολαύσαμε και την κα Ανδρονίκη Σαρρηγιάννη αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου μας που στήριξαν την εκδήλωση μας με κάθε τρόπο .

ανακύκλωση

ανακύκλωση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ