Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης , στα Παλαιά Ρούματα

Newsroom
Newsroom

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δημοσθένης Βιτετζάκης , Αντιστράτηγος (ε.α) ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς σε πολλά πολεμικά γεγονότα της Εθνικής Αντίστασης

Με μια λιτή τελετή ο Δήμος Πλατανιά, η Κοινότητα Παλαιών Ρουμάτων και οι τοπικοί φορείς τίμησαν την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης στο Μνημείο Πεσόντων των Παλαιών Ρουμάτων της Δ.Ε Βουκολιών. Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης τόνισε στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων: “....τα μηνύματα της εθνικής αντίστασης είναι πάντα επίκαιρα και διαχρονικά , απέναντι σε καθετί που επιβουλεύεται την ελευθερία μας, την ανεξαρτησία μας, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο...” Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο οποίος ανέφερε ότι οι κάτοικοι των Παλαιών Ρουμάτων έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στην ιστορία της Εθνικής Αντίστασης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Βιτετζάκης Δημοσθένης,  Αντιστράτηγος (ε.α) ο οποίος αναφέρθηκε εκτενως σε πολλα πολεμικα γεγονοτα της Εθνικης Αντιστασης ενω αναφερθηκε και σε πολλες στιγμες εποποιας της που δεν ηταν ευρυτερα γνωστες.

Εκδήλωση Εθνική Αντίσταση Παλαιά Ρούματα

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Δαράκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιών Ρουμάτων κ. Λευτέρης Λουφαρδάκης και μελη του Τοπικου Συμβουλιου, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Γιώργος Μοτάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκής Βιβλιοθήκης κ. Μανώλης Μπομπολάκης, ο τέως Δήμαρχος Βουκολιών κ. Νίκος Μπομπολάκης και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Εθνική Αντίσταση Παλαιά Ρούματα εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ