Εκδόθηκαν τα εντάλματα για το ένοπλο επεισόδιο στο Αντισκάρι

Newsroom
Newsroom

Πλέον, οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν καταζητούνται

Εκδόθηκαν, όπως αναμενόταν, τα εντάλματα, για το πιστολίδι που έπεσε κοντά στο Αντισκάρι και πλέον οι εμπλεκόμενοι καταζητούνται από τις αρχές.

Θυμίζουμε ότι, με βάση τη δικογραφία, για το ένοπλο επεισόδιο ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ ο 32χρονος αδερφός του για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, στον τόπο του επεισοδίου ήταν από τη μία πλευρά τα δύο αδέρφια από το Αντισκάρι, ο 30χρονος και ο 32χρονος αδερφός του, και από την άλλη ο 20χρονος και ο 45χρονος πατέρας του, από τις Καμάρες.

Τα βοσκοτόπια των δύο οικογενειών είναι δίπλα-δίπλα, τα χωρίζει ένα πλέγμα. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν καλές. Μάλιστα ο 45χρονος έχει βαπτίσει τον 30χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Τον τελευταίο μήνα ωστόσο άρχισαν να υπάρχουν παρατράγουδα στις μεταξύ τους σχέσεις. Η μία πλευρά άρχισε να παραπονιέται ότι έμπαιναν στο δικό της βοσκότοπο τα πρόβατα της άλλης πλευράς. Και αυτή η κατάσταση είχε δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

"Έρχονται" εντάλματα για το "πιστολίδι" κοντά στο Αντισκάρι

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ