"Έρχονται" εντάλματα για το "πιστολίδι" κοντά στο Αντισκάρι

Newsroom
Newsroom

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 30χρονος, για συνέργεια ο αδελφός του

Διαβιβάστηκε η δικογραφία για το ένοπλο επεισόδιο κοντά στο Αντισκάρι και ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ ο 32χρονος αδερφος του κατηγορείται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, στον τόπο του επεισοδίου ήταν από τη μία πλευρά τα δύο αδέρφια από το Αντισκάρι, ο 30χρονος και ο 32χρονος αδερφός του, και από την άλλη ο 20χρονος και ο 45χρονος πατέρας του, από τις Καμάρες.

Τα βοσκοτόπια των δύο οικογενειών είναι δίπλα-δίπλα, τα χωρίζει ένα πλέγμα. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν καλές. Μάλιστα ο 45χρονος έχει βαπτίσει τον 30χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Τον τελευταίο μήνα ωστόσο άρχισαν να υπάρχουν παρατράγουδα στις μεταξύ τους σχέσεις. Η μία πλευρά άρχισε να παραπονιέται ότι έμπαιναν στο δικό της βοσκότοπο τα πρόβατα της άλλης πλευράς. Και αυτή η κατάσταση είχε δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις.

Αστυνομικοί κύκλοι δεν αποκλείουν να υπάρχει υπόβαθρο σε όλη αυτή την αντιδικία, επισήμως πάντως, τουλάχιστον  μέχρι στιγμής, αναφέρεται ως αφορμή για το επεισόδιο το γεγονός ότι κάποια από τα πρόβατα των δύο αδερφών είχαν μπει στο βοσκότοπο πατέρα και γιου.

Όπως περιγράφεται πριν το σοβαρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο, περίπου μία ώρα πριν, και οι δύο πλευρές ήταν «τσιτωμένες».

 

Δείτε επίσης:

Απόπειρα ανθρωποκτονίας κοντά στο Αντισκάρι

Έληξε το αυτόφωρο για το αιματηρό επεισόδιο κοντά στο Αντισκάρι

 

Μεσσαρά: Πήγε να σκοτώσει τον πνευματικό του αδερφό για τα βοσκοτόπια

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ