Εκδρομή στο Βαθύπετρο από τον Πεζοπορικό Σύλλογο "Δράση Ζωής".

Εκδρομή στο Βαθύπετρο από τον Πεζοπορικό Σύλλογο "Δράση Ζωής".

Την ερχόμενη Κυριακή

Η μινωική έπαυλη του 1580π.χ. νοτίως των Αρχανών, στο Βαθύπετρο και στη θέση πίσω λιβάδια, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας εύκολης Κυριακάτικης εκδρομής, στα περίχωρα της πόλης, από τον Πεζοπορικό Σύλλογο "Δράση Ζωής".
 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Από χωματόδρομους και μονοπάτια θα πεζοπορήσουμε σε πεδίο με όμορφη και ανεμπόδιστη θέα, άλλοτε προς το νότο κι άλλοτε προς το βορρά.
Θα περάσουμε από τον ομώνυμο οικισμό στο βαθύπετρο, ο οποίος απολαμβάνει, ίσως την καλύτερη θέα προς τον κάμπο της Μεσαράς και στην πέτρινη βρύση του θα ξεδιψάσουμε.
Στη γραφική τοποθεσία των “Ασωμάτων” θα ξεκουραστούμε κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων που πλαισιώνουν “ένα ονειρικό ξωκλήσι”.
Τον Ιερό ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, κτίσμα του 1300μ.χ.
Η κατάληξη μας θα είναι (με ελεύθερο χρόνο) στον βραβευμένο, - για το φυσικό αλλά και το δομημένο περιβάλλον του – οικισμό, των άνω Αρχανών.

 
Ώρες πορείας  02:30 Β.Δ. 1.
Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00 (προλαβαίνουμε και εκκλησία !!).
Ημέρα Κυριακή 25/10/2020.

 

Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.
Το κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

 

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
 
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας   τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ