Έκκληση Μποκέα για περιορισμό των μετακινήσεων

Έκκληση Μποκέα για περιορισμό των μετακινήσεων

Συνεχίζεται ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου στο Μαλεβιζί

Περισσότερα από 10 μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου επιχειρώντας συνεχώς κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου παρά τον τεράστιο όγκο χιονιού που έφερε η  κακοκαιρία «Ελπίς». Η κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προς Γωνιές και Δαμάστα, αλλά και στο ενδοδημοτικό ήταν εφικτή συνεχώς κατά τη διάρκεια της μέρας. Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη, λόγω του παγετού που ήδη παρατηρείται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου. 

Το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Γιάννης Βάμβουκας βρέθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη στο δρόμο προς Γωνιές εκτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί και συντονίζοντας τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Μποκέας εκχιονιστικά

Τόσο ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας όσο και ο Aντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, απεύθυναν έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των σωμάτων ασφαλείας και της Πολιτικής Προστασίας. 

Σε επιφυλακή όμως, εκτός από την Πολιτική Προστασία, είναι και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται πως το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας παραμένει καθημερινά ανοιχτό για πολίτες που θέλουν να προφυλαχτούν από το ψύχος.

Όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κακοκαιρία μπορούν να επικοινωνούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2813400601 καθώς και με το τηλέφωνο της γραμματείας του Δημάρχου στο τηλέφωνο 2813400619.

Δείτε επίσης

Αρναουτάκης: Στη σωστή κατεύθυνση η παράταση της γενικής αργίας στην Κρήτη

Στο "ρυθμό" της "Ελπίδας" η Κρήτη - Αγώνας και αγωνία για τους δρόμους

Χρ. Στυλιανίδης: Παρατείνεται η αργία και στην Κρήτη

Σ. Αρναούτογλου για Κρήτη: Μην εφησυχάζετε από τα "ανοίγματα" του καιρού


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ