Έκλεισαν τη σχολική χρονιά, γιορτάζοντας!

Έκλεισαν τη σχολική χρονιά, γιορτάζοντας!
Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σταθμού «ΚΒ ΜΗΤΕΡΑ» στον Άγιο Ιωάννη,  ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της καλοκαιρινής εκδήλωσης για τα παιδιά του σταθμού.

γιορτή

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Ήταν μια μοναδική και υπέροχη βραδιά χαράς, κεφιού και ξεφαντώματος τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς. Ζωντανή μουσική, υπέροχα παιχνίδια αλλά και πολλά δωράκια δημιούργησαν μια φανταστική βραδιά και χαμόγελα στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε πρώτιστα το εκπαιδευτικό, βοηθητικό προσωπικό αλλά και τη διευθύντρια του σταθμού κα Μαρία Πετράκη, που με υπομονή, αγάπη και συμπαράσταση ήταν δίπλα στα παιδιά μας, ανταποκρινόμενοι αμέσως σε κάθε επιθυμία ή παράπονο τους. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την αλληλεγγύη και βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την προσφορά τους, οι οποίοι συντέλεσαν στην υλική ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε να υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζουν έμπρακτα το έργο των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

γιορτή

γιορτή

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ