Έκλεψαν τα ζώα της γιαγιάς - Της εξασφάλιζαν τροφή, ήταν και συντροφιά της!

Newsroom
Newsroom

Άφαντα τα πρόβατα και ο τράγος ηλικιωμένης σε χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου - Η ίδια ελπίζει ότι θα επιστρέψουν...

Δεν ήταν μόνο "πηγή" τροφής τα πρόβατα που διατηρούσε μια ηλικιωμένη σε χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου. Ήταν και η συντροφιά της, ένα αγαπημένο "καθήκον" που την κρατούσε σε εγρήγορση.

Όμως σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας για την καθιερωμένη πρωινή φροντίδα διαπίστωσε ότι τα αιγοπρόβατα και ο τράγος της 85χρονης είχαν κάνει "φτερά", βρίσκοντας κομμένα τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένα.

Η κλοπή των ζώων από περιφραγμένο χώρο, στο σπίτι της ηλικιωμένης, εκτιμάται ότι σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την ηλικιωμένη να χάνει τη συντροφιά της και να ελπίζει ότι τα ζώα της θα ... επιστρέψουν (ή θα επιστραφούν)!

Η υπόθεση πάντως,  σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, προκαλώντας ανησυχία και προβληματισμό.

Για την υπόθεση έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο η ηλικιωμένη προς το παρόν δεν επιθυμεί να καταθέσει μήνυση κατ'αγνώστων, ευελπιστώντας ότι τα ζώα της θα ... εμφανιστούν ξανά...

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ