Έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΚΑΠΗ Θερίσου

Newsroom
Newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της περιοχής Θερίσου Ηρακλείου.

Σε κλίμα εγκαρδιότητος και περίσσιας γιορτινής διάθεσης το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου αντάλλαξαν ευχές για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και έδωσαν το μήνυμα ότι παρά τις αντιξοότητες, τις ανάγκες και τις καθημερινές δυσκολίες, χρειάζεται να ορθώνουμε ανάστημα και να προχωράμε με θάρρος τον δρόμο της ζωής.

Την τελετή κοπής της πίτας πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και τοποθετήθηκε αρμοδίως εις την περίσταση, λαμβάνοντας θερμής ανταπόκρισης από το σύνολο των πιστών. Αίσθηση προκάλεσε η καλοσύνη, η ταπεινότητα του και ο στοχευμένος εκκλησιαστικός λόγος και ύφος.

Παρουσία είχε η κ. Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου που, μάλιστα, έτυχε ζεστού χειροκροτήματος των ωφελουμένων κατά το μήνυμα της και πολλών συγχαρητηρίων για την δυναμικότητα και την αξιοσύνη στην διοίκηση του τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΚΑΠΗ Θερίσου

Την εκδήλωση οργάνωσε και προλόγισε ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Γεώργιος Σαριδάκης, ενώ αποκλειστικός Χορηγός ήταν το ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου όπου κάλυψε όλα τα έξοδα για τον μπουφέ και τα κεράσματα στους ωφελούμενους του Κέντρου, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία και τη συμμετοχή της Διοίκησης και προσωπικά του Προέδρου κ. Μανώλη Χαχλιούτη σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Θερίσου λειτουργεί σε καθημερινή βάση, (Δευτερά - Παρασκευή, 7:30 - 15:30, Μιχαήλ Αρχαγγέλου και Μίνωος 67) και προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν κοινωνικοοικονομικά θέματα αδύναμων συμπολιτών, συμβουλευτική στήριξη, κοινωνική έρευνα για την εκτέλεση Εισαγγελικών εντολών, νοσηλευτική περίθαλψη και κάθε λογής δράση και ενέργεια βάσει των κατευθύνσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ