Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Τί δήλωσε η Μαρία Λιονή

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρίας Λιονή, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Υπηρεσιών της Περιφερειακή Ενότητας Ρεθύμνης, (ΠΕΡ) παρουσία μόνο του ΔΣ του Συλλόγου των Υπαλλήλων της ΠΕΡ.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ασφαλείας  για την αποφυγή του συνωστισμού η εν λόγω εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων της ΠΕΡ, καθώς και του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, που κάθε χρόνο παρευρίσκεται στην τελετή.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, με την ευκαιρία της εκδήλωσης δήλωσε τα ακόλουθα:

« Φέτος, σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, τελέσαμε σε πολύ στενό κύκλο, μόνο παρουσία του Συλλόγου εργαζομένων, όπως επιβάλλεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας, την κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Παρότι η κανονικότητα στη ζωή μας δε θα επιστρέψει άμεσα, πιστεύουμε ότι το νέο έτος θα σηματοδοτήσει την αλλαγή και τη μετάβαση  προς το καλύτερο.

Με όπλο μας τους εμβολιασμούς και την τήρηση των οδηγιών των ειδικών μέσα στους επόμενους μήνες είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Η κοινωνία μας τελεί υπό σκληρή δοκιμασία σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Όλοι μας ανυπομονούμε να επιτρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, το φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται αδρά. Ας επιδείξουμε λίγη ακόμα υπομονή και ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλο,  για να αφήσουμε πίσω μας αυτή την οδυνηρή εμπειρία με τις δυνατόν λιγότερες απώλειες».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ