Εκπαίδευση των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών

Εκπαίδευση των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Δημοτικής Αστυνομίας στα Προγράμματα Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas

Ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου πάνω στο σημαντικό θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης περιστατικών εξαφάνισης παιδιών καθώς και ενηλίκων που διατρέχουν κίνδυνο (νοητική στέρηση, ψυχολογικά προβλήματα., αγνοούνται ύστερα από ατυχήματα και φυσικές καταστροφές, αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα υγείας ή/και είναι απαραίτητη η λήψη φαρμακευτικής αγωγής) θα πραγματοποιηθεί το πρωί (09.00) του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου της Παλιάς Λαχαναγοράς.

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Δημοτικής Αστυνομίας στα Προγράμματα Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas, μετά και την υπογραφή του σχετικού συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ενημέρωση – εκπαίδευση θα γίνει από τον κ. Κωνσταντίνο Καλφούντζο, συντονιστή επιχειρήσεων στο «Χαμόγελο» όσον αφορά στα συγκεκριμένα θέματα.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ