Εκτέλεση 21χρονου: «η οικογένεια προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατεύσει το παιδί από την εμμονή του»

Αλ. Σπανάκη: «δεν είναι πολύς καιρός που πήγαν νύχτα με την αδερφή του στο Αστυνομικό Μέγαρο»

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Ο Νικήστρατος, ο νεαρός που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 54χρονο Κώστα Παρασύρη στην Αμμουδάρα επειδή τον θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του 17χρονου μοναχογιού του, σε τροχαίο, τα τελευταία χρόνια ζούσε έναν διαρκή εφιάλτη, όπως περιγράφεται. Τον ίδιο εφιάλτη ζούσε και ολόκληρη η οικογένεια του, οι γονείς και οι αδερφές του. Δεν είναι πολύς καιρός, όπως αναφέρεται, που είχαν ζητήσει την συνδρομή της Αστυνομίας για προστασία. Φοβόντουσαν για τη ζωή τους. Τέσσερις φορές, λένε, πήγαν στην ΕΛ.ΑΣ. «Θα μας σκοτώσει…» φώναζαν.

 

 

Η δικηγόρος της οικογένειας, Αλεξάνδρα Σπανάκη, είναι επίσης σε κατάσταση σοκ. «Δεν είναι πολύς καιρός που μαζί με την αδερφή του πήγαν νύχτα για μία ακόμα φορά στο Αστυνομικό Μέγαρο» περιγράφει. «Τα παιδιά είχαν έρθει πολλές φορές στο γραφείο μου, κλαίγοντας. Χτυπιόντουσαν».

 

Image
Εκτέλεση στην Αμμουδάρα
Photo Credits: @Cretalive

 

«Προκαλεί σοκ και έντονη ανασφάλεια η εγκληματική συμπεριφορά που εκδηλώθηκε επανειλημμένως εναντίον του Νικήστρατου και της οικογένειας του που απεγνωσμένα προσπαθούσε να προστατεύσει το παιδί αυτό από τη νοσηρότητα και την εμμονική συμπεριφορά του 54χρονου» δήλωσε συγκλονισμένη στο Cretalive.gr η κ. Σπανάκη.

 

 

Όπως είπε, η εμμονική αυτή συμπεριφορά είχε «στοιχειώσει» τη ζωή του. Δεν μπορούσε να είναι ανέμελος, να κάνει όνειρα, να κοιτάξει το μέλλον του. Πάντα υπήρχε ένα «αγκάθι» Πάντα υπήρχε φόβος.

Στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος, ο Νικήστρατος είχε τραυματιστεί σοβαρά. Νοσηλεύθηκε και εκείνος στη ΜΕΘ.

Image
Εκτέλεση στην Αμμουδάρα
Photo Credits: @Cretalive

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση